čtvrtek 31. března 2016

SPOTŘEBOVÁNO - Březen 2016

Ahoj, vítejte na mém blogu!

A máme tu další spotřebováno, tak jdeme na to. :)





První sprcháč z leva je Balea Luxury Golden Glamour - nijak mě nenadchl a jsem ráda, že jsem ho konečně spotřebovala a druhý sprcháč (druhý z leva) je Balea jemný olejový sprchový gel a taktéž žádný zázrak. :) O obou dvou sprcháčích jsem psala v článku Sprchové gely II.

Třetí z leva je Dove DermaSpa tělové mléko. O něm jsem taky psala recenzi. Jako že dobrý tělový mlíko, ale kupovat znova si ho nebudu.

A poslední je sůl do koupele Balea Luxury Red Love s vůní kokosu a broskve. Já z toho cítila jahody, :) ale to bude asi tou červenou vodou, která se tak obarví po soli. Možná si ji ještě někdy pořídím. Nebyla špatná.



Dále tu máme Balea pleťový čistící olej o kterém si můžete přečíst recenzi zde. Nebyl špatný, ale žádné velké nadšení se nekonalo. :)

Pak Ryor - bylinné tonikum a čistící pleťové mléko pro normální a smíšenou pleť. Tyto produkty mě naporosto překvapily a jsem s nima hodně spokojena. Taky jsem na ně psala recenzi.

Dále tu máme kosmetické náplasti pro čištění pórů od Balei. Kupuji stále dokola a dokola.

Poté jsem zkoušela Balea pleťová slupovací maska pro smíšenou pleť. Sloupnout šla krásně, ale musela opravdu hodně zaschnout, ale s pletí mi to nedělalo nic, takže znova si ji nekoupím.

Pak tam mám od Balei a Garnier takové ty tyčinky na akné...měla jsem je strašně dlouho doma, nepoužívala jsem je, takže jdou do koše.

A to samé s Balea mazáním na rty. Taky jsem ho měla asi sto let a nepoužívala. :)




Ebelin odličovací tampony si kupuji taky pořád.

Řasenka od MaxFactor False Lash Effect. Byla krásně pigmentovaná, nedrolila se, nežmolkovala, ale řasy mi nijak výrazně nenatočila. Mám pocit, že stála kolem 300Kč...tak nějak a to se mi zdá trochu moc, protože se dají sehnat levnější a lepší řasenky.



Balea krém na ruce s heřmánkem. Byl dobrý na denní promazávání rukou.

Balea Professional šampon na vlasy. Krásně voněl, vlasy jsem po něm měla hebké, voňavé.Podívám se v obchodě po větším balení.


To je vše, přeju vám krásný zbytek dne! :)





8 komentářů:

  1. Pěkná spotřeba :) Navnadila si mě na ty pásky od Baley.

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Clovek by neveril kolik toho za mesic spotrebuje.jj pasky urcite vyzkousej :-)

      Vymazat
  2. to si toho taak veľa spotrebovala? fuu!! supeer! aspoň máš prehľad čo áno a čo už nabudúce nie :)

    Dominika Makarová fashion blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano,to vsechno jsem spotrebovala....ale spoustu veci jsem mela vzdycky tak do pulky spotrebovany,tak jsem si rekla,ze je treba je spotrebovat uplne :))

      Vymazat
  3. Kdysi jsem měla pásky co čistily póry od Nivea a snažila jsem se je používat pravidelně, ale nezdálo se mi, že by nějak zabíraly :( Možná jsou tady ty od Balea účinnější :)

    Piosek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja jsem pasky od Nivei nikdy nemela,ale ty od Balei funguji :-)

      Vymazat
  4. Chci vyzkoušet ten odličovací olej Balea, i když ti to nepřijde jako zázrak :-) Doufám, že bude dobře fungovat. Pásky na nos Balea jsou super.
    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat