středa 9. prosince 2015

Yves Rocher péče proti nedokonalostem pleti

A dnes opět článek- recenze na krém od Yves Rocher.

Občas mě pozlobí nějaký ten pupínek, mastná pleť, tak jsem se rozhodla, že zkusím zajít do Yves Rocher a poohlídnu se, zda tam mají nějaký produkt na problematickou pleť.

Vybrala jsem si krém Pure system s bio aloe vera a kyselinou salicylovou.





Krém je určen pro problematickou a aknozní pleť. Má redukovat pupínky, černé tečky, zjemňovat zrnitost pleti, redukovat přebytky mazu.Těchto účinky by se mělo dosáhnout po měsíčním pravidelném používání ráno a večer.
Po 8 hodin by měl regulovat lesk pleti a měl by okamžitě hydratovat pokožku.


Krém má příjemnou, nevtíravou vůni, kterou po nanesení necítíte. Konzistence je normální, barva bílá. Rychle se vsákne a nezanechává pocit lepkavosti.


A jaké jsou moje zkušenosti?
Pleť mám problematickou, masticí se, černé tečky se tam taky najdou. :-) Poctivě jsem krém používala ráno a večer po dobu jednoho měsíce. Pleť je opravdu hydratovaná, jemná. Pupínky se mu celkem dařilo hojit a "likvidovat" a co se týče zmatnění pleti....tam krém lehce zaostává, protože masticí pleť mám stále. Takže opět krém, který mi pleť nezmatnil.
Ale když to shrnu všechno dohromady, za mě má tento produkt jedničku. Kdo má problematickou pleť, ať krém určitě vyzkouší.

Já si znova krém nekoupím a jdu dál hledat produkt, který mi pleť zmatní. :-) 


Máte zkušenosti s tímto krémem?
Doporučili byste mi nějaký krém na redukci mastné pleti? :-)

2 komentáře:

  1. Já mám z této řady gel na obličej, který si nemůžu vynachválit, protože proti akné bojuje. Mám v plánu si pořídit i tento krém.

    Čtení na dlouhé zimní večery

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krému se taky daří proti akné bojovat,mám i takový pocit,že mají pleťovou vodu,tu chci taky zkusit :-)

      Vymazat