středa 4. listopadu 2015

Sprchové gely

V dnešním článku se s vámi podělím o sprchových gelech, které používám, protože sprchových gelů není nikdy dost. :-)

Všechny co mám, tak jsem s nima docela spokojena. :-)


Sprcháče Balea z DM

Sprchové gely Balea. Kdo by je neměl :-) Za pár korun hodně muziky. Mám je moc ráda, jsou příjemné a mají velký výběr.
Já mám jenom tyhle čtyři. První je ostružina a fialka. Nádherně voní, ale bohužel to byla limitka v létě k oslavě 20 let Balea, takže se už neprodává. Druhý sprcháč je se solí z mrtvého moře, broskev a mango. Pokožku má hydratovat a chránit jí před vysušením. Což mu asi tak nejde :-) co taky chtít, když cena byla kolem 25Kč. Ale moc hezky voní a je příjemný. Občas používám  sprchový peeling podmáslí a citron. Ten je velmi příjemný, hlavně když jsem ho v létě používala při těch vedrech. Taky to má být limitovaná edice, ale někde v DM jsem ho ještě viděla, že je k sehnání. A potom tam mám sprcháč, který jsem dostala k Vánocům :-) Magická zima.....voní příjemně, ale vůbec mi to nepřipomíná zimu nebo Vánoce. K němu ještě mám tělovou emulzi.



Sprchový gel Oriflame

Toto jsou moje úplně první sprchové gely z Oriflame. Jsou výborný. První je máta a malina. Obsahuje zrníčka, takže je spíše jako peeling. Krásně voní. A druhý je bazalka a broskev a to je taky úžasná vůně. Můžu je jen doporučit. :-)

Sprchový gel Avon

Sprchový gel s vůní orchideje a borůvky. Voní krásně. Ještě k němu mám tělové mléko a sprej. Jsem s ním taky spokojena.

Sprchový gel Yves Rocher

Já z této řady Jardins du Monde už mám vyzkoušené asi tři sprchové gely. Jeden byl myslím pomeranč, druhý granátové jablko a třetí magnolie. Už si to přesně nepamatuji. :-) A tenhle je levandulový. Jsou to super sprcháče. Krásně voní a cítím je na sobě i po umytí docela dlouhou dobu. Takže určitě vyzkouším i jiné.

Sprchový gel Weleda

Moje první zkušenost se značkou Weleda. Pokud jsem to pochopila správně, tak tato značka by měla být přírodní, šetrná k pokožce....nebo tak nějak. :-) V každém případě tento mandlový sprchový gel je velmi, velmi jemně parfémovaný a příjemný. Myslím si, že ten kdo má sklony k podrážděné pokožce, tak by mu mohl tento gel vyhovovat.

Sprchový gel Fa

Já jsem dříve sprchové gely od Fa používala docela dost, ale bohužel jsem na ně měla alergickou reakci. Teď po dlouhých letech jsem neodolala a koupila si tento jasmínový gel s mikro oleji. Je fajn, že mi už nevadí, žádná alergická reakce :-) ale nic jiného na něm zvláštního není. Obyčejný sprchový gel. Ale moc se mi líbí design lahvičky. :-)

Sprchový gel Lilien

Že tato značka existuje vím...nevím kde se prodává. Ale já sama bych si ji nekoupila. Tento sprcháč, spolu s tělovým krémem, jsem dostala k Vánocům a můžu říct, že je příjemný. Krásně voní. Voní tak, že když použiji oba dva produkty (sprcháč a tělový krém), tak mi z toho voní i postel. :-) Ale znova si ho kupovat nebudu.

Tak to je moje sbírka sprchových gelů. Kdybych mohla, tak si jich koupím mnohem víc, ale nevím kam bych to dávala. Takže vždycky čekám až nějaký spotřebuji a běžím koupit nový. :-)


Krásnou středu! ;-)



1 komentář: