pondělí 14. listopadu 2016

L´ORÉAL PARIS - ELSEVE šampon a maska na vlasy Extraordinary CLAY

Ahoj, vítejte na mém blogu!

Dnes Vám přináším recenzi na šampon a masku na vlasy Elseve Extraordinary CLAY.

Když tato řada přišla do Čech, spousta blogerek bylo nadšených, že si jí už nemusí kupovat v Německu a že na mastné vlasy je dobrá. Tak si říkám OK, mastné vlasy mám, zkusím jí. :)

Koupila jsem si šampon a k němu byl tento vzorek masky na vlasy.





Začnu Extraordinary Clay očisťující maskou na vlasy, protože tato maska se používá před mytím vlasů. Absorbuje mastnotu a nečistoty, pomáhá udržovat pokožku hlavy v rovnováze.
Aplikuje se před použitím vlasů na suché nebo vlhké vlasy. Mě se osvědčilo ji nanášet na vlhké vlasy. Nanáší se dobře, má modrou barvu, takovou šmoulý. :) Nechá se 5 minut působit a pak se opláchne a vlasy se následně umyjí šamponem.
Maska jde z vlasu dobře vymýt.



Šampon Elseve Extraordinary Clay - expertní péče pro rychle se mastící vlasy. Já si vlasy musím mýt každý den, bohužel...takže jsem do této řady vkládala veliké naděje....
Šampon je modré barvy, dobře pění, krásně voní. Vlasy umyje dobře, sice je mám takové rozevláté, ale nic hrozného.




A teď tedy jaké jsou mé pocity, dojmy? :)
No....musím říct za mě palec dolu a obrovské zklamání. Vlasy mám druhý den po umytí mastné jako kdybych si je nemyla. A to ať už použiji masku a šampon nebo jenom šampon, vždy to má stejný výsledek. Takže za mě tato řada určitě ne!
Asi se mastných vlasů nikdy nezbavím.....



Už jste zkoušeli tuto řadu?Jaké s ní máte zkušenosti?
A co používáte na rychle se mastící vlasy?







4 komentáře:

  1. Taky se mi vlasy hodně mastí, zkusila jsem různé šampony ale přijde mi to všechno stejný... Jinak na mém blogu probíhá giveaway kdyby jsi měla zájem :)
    http://www.terripeterk.com/2016/11/lets-celebrate-two-years-with-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jj,taky mi přijde,že je to všechno stejný...co mi ale docela pomáhá na mastný vlasy, tak jsou šampony na suché a poškozené vlasy,to si pak můžu vlasy mýt ob den a ne každý den :)) děkuji za pozvání

      Vymazat
  2. Dnes som prvý krát vyskúšala tento šampón spolu s maskou. Pocit po umytí je síce taky "sviežejší" ..ale obávam sa ,že zázraky sa diať nebudú. Mám mastnú pleť a tak automaticky aj pokožku hlavy.Iróniou je že končeky vlasou sú suché ..a tak jedno "vysušujem" a druhé olejujem :D Po dlhšom používani určite tiež pridám recenziu

    OdpovědětVymazat
  3. O téhle řadě jsem slyšela, ale nezkoušela jsem ji :) vlasy se mi mastí rychle bohužel zatím jsem nenašla nic co by mi opravdu vyhovovalo :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat