pondělí 19. září 2016

TIP: Co používám místo vlhčených ubrousků?

Ahoj, vítejte na mém blogu!

Dnešní článek bude spíše pro maminky, ale přečíst si ho může samozřejmě každý. :)

Jsou určité věci, které při péči o malé dítě jsou dnes samozřejmostí a kolikrát si říkám, jak to ty naše mamky bez toho všeho zvládaly? :) No jak asi....prostě musely. K dnešním samozřejmost patří i vlhčené ubrousky. Vyrábí je spousta firem, různé druhy. Je to fajn nápad, hlavně když je člověk na cestách. Dá se s tím v podstatě utřít cokoliv... :) 

Já sama vlhčené ubrousky používám a to nejčastěji právě když někam cestujeme. Ale když se malá narodila a já začala přemýšlet, čím ji při přebalování utírat, protože utírat vlhčenýma ubrouskama pořád, několikrát za den se mi nechtělo. Přeci jenom je to chemie....Vzpomněla jsem si, že v práci (dělala jsem zdravotní sestru v nemocnici) jsme na utírání a mytí používali takové jako by ubrousky, které se před použitím namočí jenom vodou. Takže jsem začala hledat na internetu, jestli něco takového najdu a samozřejmě, že jsem našla. :) 

Nějaký ten pátek používám perlan

 



Využití má různé - já ho používám při přebalování místo vlhčených ubrousků, na mytí místo žíňky. Utírám s tím i ruce a pusu při krmení. Je fajn, že se to pak vyhodí.
A dobře se s ním myjí okna. Umyji okna, vyhodím ho a nemusím někde skladovat nějaké staré hadry. :)

Perlan objednávám přes lekarna.cz, ale určitě ho mají i jinde.


Tak doufám, že jsem někomu dala tip a vyzkouší ho. :)
Mějte se krásně a zase někdy příště u dalšího článku.

2 komentáře: