pátek 9. září 2016

essence all about matt! fixing compact powder

Ahoj, vítejte na mém blogu!

Dnes bude řeč o pudru značky essence a to kompaktní pudr all about matt!.

Já jsem si nikdy moc značku essence nekupovala, respektive jejich výrobky. Ale minulý rok jsem si koupila pár laků na nehty, nějakou péči na nehty a byla jsem spokojena, tak jsem si řekla, že zkusím tento pudr.





Kompaktní pudr se nanáší na make-up, který se tak zmatní a zafixuje.
Je dostupný v jednom odstínu a je vhodný pro všechny typy pleti.

Jak je vidět na fotce, pudr je bílé barvy. Měla jsem strach, že když ho nanesu na obličej, tak že zanechá bílé stopy, ale nezanechá. :)




Dobře se nanáší, nepráší a teď to nejdůležitější, zafixuje make-up a zmatní pleť? Ano a ano.... :) Zafixuje make-up a i zmatní pleť a to jako doooost dobře. Testovala jsem ho i v horkém počasí, kdy se člověk potí snad všude a musím říct, že svoji práci vykonával na jedničku!
Neříkám ,že jsem měla obličej celý den matný, ale za celý den jsem se přepudrovala jenom jednou a stačilo to. Nevypadala jsem jako topinka. :) (Když použiji pudr od značky Rimmel London Stay Matte, tak se přepudrovat musím minimálně třikrát za den.)


Na této fotce vypadá, že je zbarvený, ale to je jenom fotkou, opravdu je bílé barvy.



Musím říct, že mě tento pudr velmi mile překvapil. Když jsem si ho kupovala, nečekala jsem, že by opravdu make-up zafixoval a zmatnil...Nebudu vám lhát, moc důvěry ve značce essence jsem neměla, ale tímto pudrem mě dostala. :)

A co vy? Máte zkušenost s tímto pudrem nebo s jiným transparentím pudrem?

2 komentáře:

  1. Bych si chtěla taky nějaký takový bílý pořídit :))
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mě to taky chvíli trvalo než jsem si tento pudr pořídila,přemyšlela jsem jestli koupit nebo ne a nakonec se vyplatilo si ho koupit :)

      Vymazat